onsdag 9 januari 2013

Vår onsdag eftermiddag

IMG_0914

I eftermiddag fick vi besök av ett par som ville komma och träffa Vilda. Jättetrevliga och dom skulle vara helt perfekta som ny husse och matte till henne. Bodde i skogen, inga barn, lugn och ro. Precis det Vilda behöver. De skulle fundera på det tills imorgon, de hade några alternativ till och det här med kisseriet är ju lite osäkert, det förstår ju vi med. Vilda har bott hos min svärfar i tre dagar på test och där hade inte hänt en endaste olycka, så nog är det barnen hon protesterar mot ändå. Hade det inte varit för svärfars gamla, sura honkatt som inte vill ha konkurrens, då hade Vilda fått stanna och bo där. Men tyvärr så går det inte. Vi får se vad dom säger imorgon. Min magkänsla säger nej, men man kan ju hoppas att jag har fel.

Kvällen har sedan ägnats åt middagslagning (sambons goda köttfärspaj och en stooor sallad), tvätt, tvättvikning, disk, underhålla barn, gofika med semlor och bada Liam. Sen fick jag även ett ryck och klippte Liam. Han har blivit så attans långhårig så det behövdes. Blev riktigt nöjd faktiskt och ska visa bild imorgon!

Barnen sover och sambon är på nattjobb. Dags för mig också att krypa till kojs strax, men först ett litet avsnitt till av The Big Bang Theory. Ett yttepyttelitet.

5 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Mums med semlor! :)

En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma sa...

Jag håller tummarna för att det paret väljer söta Vilda!
Kram

Anonym sa...

Oooo,så gottit med Semla...
Håller tummarna för söta Vilda & nog skulle detta hem passa perfekt :)
/Kram Kram

Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen sa...

Hoppas det går vägen med lilla söta Vilda! och vad gott med semlor - ska vi nog satsa på idag!

Vanilla sa...

Nej men, va! Har ni redan börjat med semlor? :-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam