torsdag 3 januari 2013

Maginfluensa, julen ut och en jäkla massa trots

IMG_0676

Igår låg jag däckad hela dagen lång. Under natten åkte jag nämligen på maginfluensa (detaljerna håller jag för mig själv) så jag hade ingen ork till något. Sambostackarn hade hand om tre barn istället för två, för fy fasiken så ömklig man var.

Idag vaknade jag däremot upp med ny energi. Och istället för att vänta med att kasta ut julen till fredag, som vi planerat, passade jag på idag istället. Man får ju ta till vara på den lilla energi man får! Så nu är hemmet rent och tomt på rött och tomtar. Som alltid när julen kastats ut blir det så himla mörkt och tråkigt, men imorgon blir det en tur till blomsteraffären och hitta något fint och vårigt att ha på köksbordet.

Liam har för övrigt varit ett litet monster idag. Både sambons och mitt tålamod har prövats om och om igen. Den här trotsiga åldern är ju bara för underbar. Nomi har också varit sådär ljuvlig ikväll. Hon har varit grinig och sovvägrat. Så det är först nu som båda barnen somnat och vi kan pusta ut i soffan.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Nä,låter kämpigt...
Men så fint foto på Liam/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam