söndag 27 januari 2013

Personligt skal från Mobian.se

Sedan sambon och jag bytte upp oss till varsin Samsung Galaxy S3 nu i vinter har jag letat som en galenpanna efter personliga mobilskal. Främst som en julklapp till Simon från barnen men även till mig själv såklart. Tyvärr så lyckades jag inte hitta någon som erbjöd detta till just min, tråkigt nog.

Men nu (finally!) har jag hittat Mobian som erbjuder massor av tillbehör för smartphones och läsplattor. Bland annat personliga skal som man enkelt designar själv i deras designverktyg. Man väljer layout, färger, text och den bild/de bilder man vill ha. Allt för att göra skalet så personligt som möjligt!

Jag har fått äran att prova på och designa ett skal själv! I torsdags lades en beställning och bara dagen efter låg det i brevlådan. Givetvis fick det bli en bild på barnen och jag älskar, älskar, älskar det! Inte bara superfint utan det verkar också vara i riktigt tålig och bra kvalitet. Enkel att sätta dit och plocka bort också.

Men gissa vilken surpuppa som stod bredvid och hotade med att sno det när jag somnat? Jo, sambon, Men vi får väl se om påskharen är extra snäll i år, man vet aldrig…

IMG_2586IMG_2551IMG_2560IMG_2581

5 kommentarer:

Anonym sa...

Waooo...Det får du hålla hårt i hihi...
Ha en underbar Söndag/Kram

Sara - Ensamstående mamma sa...

Så otroligt fint! Skulle också vilja ha en personligt skal.. Men det finns nog inte till min gammtelefon skulle jag gissa på (Samsung galaxy S plus).

Fia sa...

Åååå vilket fint skal!

Melissas Prinsar sa...

finns ju inte så man kan välja s3 på deras hemsida nu när ja kolla :/
ja har oxå gjort sånt skal men från en annan sida :)

Agnes sa...

Svar till Melissas Prinsar:
Designverktyget för Galaxy S3 kommer upp om ett par veckor!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam