fredag 25 januari 2013

Vår fredag

Liam och pappsen var i Nybro under hela eftermiddagen. Först bilbesiktning där Liam blev väldigt orolig över att en gubbe körde iväg med vår bil. Han hade ju presenter till farfar i bilen, men lugnade sig när pappsen förklarat läget. Sen ett stopp på Liljas för att fixa lite fel och under tiden lekte busungen i deras roliga lekhörna. Det var väl inte helt lätt att få med sig honom därifrån sen men till slut kom dom till farfar också. Liam hade ju som sagt presenter till honom, tre stycken pärlplattor som han pärlat i går. En apa, ett hjärta och en anka. Farfar blev glad och Liam fick pengar till lördagsgodis!

Mina två herrar var inte hemma förrän klockan sex och då var jag i full gång med att underhålla en grinig Nomi som gärna ville gå och lägga sig. Jättetrött var hon. Men vi lyckades hålla henne vaken en stund till innan hon nattades i sin säng. Då slog vi oss ner i soffan och åt en sen men god fredagsmiddag. Efter maten tittade Liam på Lejonkungen, smaskade på popcorn, lite smågodis och päronsaft och vi startade igång Johan Falk – Barninfiltratören. Grymt spännande. Och Seth alltså, åååhhmm.

IMG_2484IMG_2470IMG_2485

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att farfar blev glad över Liams presenter :)
Jaa,visst är den filmen bra!! Men så vackra foto på söta Nomi/Kram Kram

Sara - Ensamstående mamma sa...

Låter som en mysig dag :) Jag har försökt få Jonah att tycka om Lejonkungen för jag tycker själv den är bra, men han visar inget intresse.. :P

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam