onsdag 30 januari 2013

Dags att byta till bältesstol

Logico_LX_Comfort_Mode_Noir

Om två veckor fyller Liam fyra år. Då är det dags för honom att äntligen byta till en bältesstol. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, han har det jättetrångt med benen nu när han sitter bakåtvänd. Inte för att han klagar, men ändå.

Jag tycker nog att vi hade himla bra tajming på barnafödandet här. För nu när Liam blir fyra år och ska byta till ny stol, då blir Nomi samtidigt åtta månader. Så då kan vi lämna tillbaka babyskyddet och hon kan ta över Liams Akta Graco Cosmic Comfort S. Ja, jag säger ju det; tajming!

Sist vi var inne på Babyproffsen i Växjö passade vi på att kolla igenom utbudet. Vi fick jättebra hjälp av en tjej också som gick igenom alla stolarna och gav oss råd och tips. Dom är ju verkligen grymma därinne, alltid riktigt bra service när vi handlar. Dom tar sig verkligen tid att förklara och visa. Babyproffsen i Kalmar är inte i närheten så bra.

Men i alla fall, vi hittade en stol som vi verkligen gillade. Och det var Akta Graco Logico LX Comfort i färgen Black Stone. Verkade riktigt bra och bekväm för lite längre resor. Och eftersom vi haft Akta Graco innan och varit nöjda så kör vi nog med det igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi,jaa perfekt tajming ju :)
/Kram

Sara - Ensamstående mamma sa...

Jonah har en bältesstol och det är så otroigt skönt, slippa kånka runt på en stor bilbarnsstol (jag har ingen egen bil eller körkort) :)

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen sa...

Vi köpte en bältesstol till Robin under mellandagsrean. Så otroligt smidigt, nu kan han klättra upp själv(toppen eftersom jag inte orkar lyfta honom) och han tycker att det är då kul att sitta åt samma håll som oss andra :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam