tisdag 15 januari 2013

Sambons födelsedag

Ja, det har ju inte bara varit Tulpanens Dag idag, utan även sambons födelsedag. Så nu lever jag plötsligt ihop med en 34-åring.

I förmiddags, när han sov efter nattjobb, passade Nomi och jag på att baka lite. Det blev hasselnötsbakelser, han var ju helt tokig i dom sist de bakades. Men denna gång blev det jordgubbar istället för blåbär!

Sen i eftermiddags när vi kom hem från BVC lagade vi en liten födelsedagsmiddag, potatisgratäng, några köttbitar och en stor sallad. Till efterrätt blev det bakelserna och så fick han öppna lite paket. Det “riktiga” kalaset blir om några veckor, då firar vi både Liam och Simon på samma dag som vi brukar.

IMG_1542IMG_1527IMG_1541

6 kommentarer:

Anonym sa...

Följer din blogg varje dag för den är så fantastiskt fin och positiv! Vart har du hittat kakfatet på bilden? Ett sånt har jag alltid önskat mig :) Kajsa

Agnes sa...

Svar till Kajsa:
Åh vad roligt att höra, tack snälla!!
Muffinsträdet hade jag turen att vinna i en bloggtävling för något år sedan. Jag vet att det ska finnas likadant i olika storlekar hos bla Kakburken.se :)

Sara - Ensamstående mamma sa...

Så gott det ser ut :)

Och för att hjälpa Kajsa som frågade vart du hittade kakfatet, så har jag sett något liknande på Lagerhaus :)

Anonym sa...

Mmmmm **Mumms**...Grattis mé såklart/Kraaaam

Simon sa...

Tack för en fin dag, älskar er Puss

Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma sa...

Vilken mysig dag :) Grattis till din sambo i efterskott!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam