tisdag 22 januari 2013

Tisdag eftermiddag

IMG_2232

Efter att vi kommit hem från dagishämtning och en runda i affären fick vi besök av barnens mormor och morbror. Vi åt middag tillsammans och så blev det en hel del prat och lek också. Liam byggde koja, pusslade och sjöng visor med mormor!

Ikväll har jag lyckats få min tummen-mitt-i-handen-gubbe att sätta upp lamporna i barnens rum som dom fick i julklapp. Liam tyckte dom var jättefina och blev väldigt nöjd med det mysiga skenet i rummet. Sen har vi faktiskt inte gjort så många fler kraftansträngningar. Tvättat lite, underhållit barn, badat Liam, nattat barn och sen parkerat oss i soffan och inväntat kvällens avsnitt av The Big Bang Theory. Älskar tv-tisdagar!

1 kommentarer:

Simon sa...

Du ska inte ha något mer uppsatt hör jag och om jag inte minns helt fel så var det någon som skulle vänta på en bokhylla innan hon kunde sätta upp lamporna när jag föreslog det för någon vecka sen.....

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam