tisdag 8 januari 2013

En eftermiddag i stan

IMG_0857

Efter att ha hämtat Liam lite tidigare på hans första dagis-dag efter jullovet åkte hela lilla familjen in till Växjö. Jag hade en tid hos Parodontologikliniken. Ett dyrt besök, men det kändes ändå bra för vi börjar nu få ordning på mina tidigare besvär. Skönt det går på rätt håll. Vill dock inte veta hur många kronor jag lagt på mina tänder nu. Rena rysaren.

Det blev en promenix på stan, spaning efter födelsedagspresenter inför Liams 4-årsdag och så fikade vi lite. Innan vi begav oss hemåt passade vi även på att titta ut en ny bilbarnstol på Babyproffsen. Han är ju stor kille nu och ska snart få sitta framåtvänd. Nomi får ta över hans gamla då det snart är dags för henne att byta ut babyskyddet. Spännande!

Vi var hemma ganska sent ikväll så vi har väl inte hunnit speciellt mycket. Underhållit två barn i väntan på nattningen, När dom äntligen somnat slängde vi oss i soffan, pustade ut och gottade oss med sambons goda kantarellmackor till kvällsmat framför kvällens avsnitt av The Big Bang Theory. Underbart avsnitt!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt...
Åh,sååå gottit med Kantarellmackor :)
/Kram Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam