tisdag 22 januari 2013

KappAhl Newbie växer och blir större

KappAhl Newbie är en ekovänlig kollektion för familjens allra minsta som nu växer och blir större. Till våren, under vecka 10, har KappAhl nöjet att kunna erbjuda Newbie-kollektionen även i större storlekar. Kollektionen finns sedan tidigare i storlekarna 44 cl till 74 cl och nu även 80 cl till 98 cl. Liksom den nuvarande Newbie-kollektionen är plaggen tillverkade i naturmaterial för att visa omsorg för barnets känsliga hud samt att medverka för en bättre miljö. Designen kommer också att andas ett lugn där materialen är extra mjuka och fina. Inriktningen på stilen är tidlös där en neutral färgskala sätter tonen för kollektionen och är avsedd att fungera säsong efter säsong.

Vår lilla Nomi har ägt flera Newbie-plagg enda sedan födseln. Söta små klänningar, tunikor och leggings i ljuvliga nyanser. Och häromdagen fick hon även lite påfyllt i sin vårgarderob, KappAhl skickade nämligen ett paket till Nomi med en klänning och matchande leggings i 80 cl ur nya vårkollektionen – helt sagolik outfit!

IMG_2208IMG_2184IMG_2226IMG_2164IMG_2203IMG_2178

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,visst är de ljuvliga & sååå söt din sessa är ♡ .../Puss på lilla kinden!

Psst...Såå fin lilla "fossingen" är/Kram vännen!

mamma jakeline sa...

Åh ja! Älskar Newbie! Tack för denna glada nyhet! :D

Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen sa...

Är helt ljuvliga kläder... Lilla A har flera som ligger och väntar på att användas nu! ;)

Miss M sa...

Åh vad sött! Är inget fan av Kapp Ahl alls, men äslakde Newbie-kollwektionen och hade massor när Elsa var liten! Här ska shoppas =)

Kram Malin

Frida sa...

Söta kläder på en söt tjej!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam