söndag 13 januari 2013

Slö söndag

IMG_1345

Nomifisan leker på golvet och visar glatt upp sina två söta tänder samtidigt!

Vi har haft en riktigt slö söndag idag. Barnen och jag ägnade förmiddagen åt långfrukost, filmtittande och lek på golvet. Bland annat släpade Liam fram sin stora låda som pappsen var nere och hämtade i förrådet igår. Den var överfylld med smålego som han haft själv som liten, perfekt till Liam nu. Mormor och morbror kom också så vi satt alla på golvet och lekte och byggde.

Under kvällen har vi lagat middag, sambon gjorde sin goda fläskfilé i ugn och jag slängde ihop en kladdkaka och vispad grädde till efterrätt. Vi har tittat på film och myst i soffan, även försökt söva en grinig Nomi som inte somnade förrän klockan tio. Tur vi är lediga imorgon!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi Härligt & sååå sött med små "bissingar" :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam