fredag 11 januari 2013

A-a-a-atjooo!

Mår som en påse skit. Trodde att jag, som precis haft maginfluensan, skulle få vara lite frisk nu. Jag har annars ganska bra immunförsvar och blir inte sjuk så ofta, men nu har det varit lite väl mycket på sistone.

Ikväll har jag varit tung i huvudet, ont i halsen, slemmig äckelhosta och näsan rinner som ett vattenfall. Nyss var jag även igång och nös typ tjugo gånger på raken. Tappade räkningen efter sexton för jag fick springa på toa för att inte pinka ner mig. Knipövningar var det, ja.

Ska gå och lägga mig och hoppas att det lugnat sig imorgon, även om jag känner att den där febern inte är så långt borta. Usch, vad ömklig jag är. Men eftersom jag inte är så sjuk så ofta passar jag på att tycka lite synd om mig själv. Sådeså.

6 kommentarer:

LILITH - Boktokig mamma med Borderline sa...

Usch, hoppas att du vaknar mer pigg och kry.

Maria sa...

Krya på dig.
Kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Krya på dig gumman! Klart man får tycka synd om sig själv när man är sjuk :)

Anonym sa...

Kryis Kraaaaaaaam!

mammaTEA sa...

Krya på dig!

Emelie - Mamma till Malte sa...

Krya på dig massor!! Hoppas resten i familjen håller sig friska. Så din sambo får pyssla om dig! ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam