fredag 18 januari 2013

7 månader

Idag blir den här lilla tjejen (Nomi till vänster, Liam till höger) sju månader gammal. Världens goaste tjej!

Hon börjar bli stor nu och i veckan bytte vi ut vaggan mot spjälsängen. Vaggan står bredvid vår säng och spjälsängen flyttade vi upp för några månader sedan och står i Liams rum. Eller deras gemensamma rum, som det är nu. Älskar hennes vagga, men snart kommer hon kunna sätta sig upp själv och då är det skönt att ha hunnit introducera henne för sängen. Plus att hon får mycket mer utrymme nu, innan har hon slagit i spjälorna i vaggan med sina skor och skenan. Ja, och ännu ett plus för att vi får ha vårt sovrum för oss själva. Eller i alla fall när vi får Liam att sova i sin säng igen, han har fått den lilla ovanan att vilja somna inne i vår säng på sista tiden. Så ja, snaaart får vi sovrummet för oss själva utan karatesparkar och jordfräsning i sängen.

IMG_1711ffffffIMG_4993fffff

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi,ja det blir härligt för er...
Otroligt vackra & söta barn/foto Kraaaam

Vanilla sa...

Grattis sötaste Nomi! :-) Skönt att ni får sovrummet för er själva snart, sover hon så bra alltså så att ni bara kan söva henne i spjälsängen och hon sover hela natten? Vår tjej vaknar FORTFARANDE runt tio gånger per natt, så hennes spjälsäng står kvar bredvid vår säng så att vi ska slippa springa så långt på nätterna...

Ha en bra helg!
Kram

Junitjej sa...

Gullunge!

Agnes sa...

Svar till Vanilla:

Hon hälsar och tackar :)

Hon somnar vid 19-20 på kvällen, vaknar vid 4-tiden och äter lite sen somnar om och sover till 8-9. När hon var lite mindre var hon inne i en period och sov 10-12 timmar på raken/natt. Men sen återgick hon till att äta en gång/natt.

Nu när hon flyttat in till Liams rum ska vi försöka vänja av henne vid nattmålet också. Vore ju smidigt, och då blir ju inte Liam väckt heller. Kommer ihåg att Liam slutade helt med flaska när han var 8-9 månader och det funkade jättebra. Så får hoppas det är lika smidigt med henne :)

Vad jobbigt det låter, och jag som klagar på Nomi ibland... Äter hon också eller är hon bara pigg och inte vill somna om? Hoppas hon sover bättre snart, för allas skull :)

Kram

Anonym sa...

Signe och Nils ska också dela rum. Har tänkt att börja testa snart. Spännande att se hur det funkar.


www.mammatea.se

Unknown sa...

Söt.. och lika dom var!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam