lördag 19 januari 2013

Fredag hos oss

IMG_1718

Vid lunch-tid idag, mitt i helgstädningen, kom barnens mormor förbi. Hon ville att Liam skulle följa med till gammelmormor och han var såklart inte sen med att haka på. Gammelmormor hade ju besök också av sin lillasyster, hennes barn och barnbarn. Så Liam hade Scott och Elvis, som är jämngamla med honom, att busa och leka med. Han var väldigt nöjd när han kom hem.

Ikväll har vi haft det obligatoriska fredagsmyset med lek, tv och tacos i soffan, Sambon lagade jättegod efterrätt också, tobleronemousse på en hallonspegel. Riktigt mumsigt!

Barnen sover (båda i deras egna rum, kors i krösamoset) sedan flera timmar tillbaka och jag ska också krypa till kojs nu. Imorgon är det lördag och då blir det lite fotografering i Skruv (hujedamej så nervös jag är…) och sen en sväng till Leo’s Lekland!

3 kommentarer:

Linda sa...

Gott det ser ut! :)

Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma sa...

Vilken mysig fredag ni hade, och det låter som en riktigt rolig lördag på gång också :) Den där tobleronemoussen lät verkligen smaskig! kram!

Anonym sa...

Mysigt & sååå gott med Tacos :)
Det går bra på fotograferingen ska du se/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam