torsdag 24 januari 2013

Kyrkis med Liam

IMG_2421

Klockan fyra i eftermiddag var Liam och jag på “kyrkis” i sockenstugan. Min bror praktiserar inom kyrkan just nu och får prova på att vara församlingsassistent, präst, vaktmästare med mera, så han var såklart också där. Det blev sammanlagt sju barn som höll igång och sjöng sånger, busade, pysslade, hade sagostund och fikade. Liam hade hur roligt som helst så vi kommer fortsätta gå om torsdagarna, i alla fall de veckor vi kan.

Ikväll har vi fått i oss en sen middag, pysslet har fortsatt med att pärla pärlplattor och så har Liam och jag myst i soffan och tittat på Tarzan. Tills han slocknade som en liten stock bredvid. Inte så konstigt kanske, det har varit en innehållsrik torsdag för herrn!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,va mysigt med Kyrkis :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam