onsdag 16 januari 2013

Vildas nya hem

IMG_5227

En stor, tung sten har lättat från hjärtat. För idag har Vilda fått ett nytt hem. Det känns så otroligt bra!

Vi har ju som sagt (läs mer här) haft en himla massa problem med att hon kissar inne. Hon bodde hos min svärfar i tre dagar på prov för att se om det hände några olyckor. Det gick hur bra som helst och hon gick bara på lådan. Svärfar ville gärna att hon skulle stanna och bo hos honom men det ville inte hans gamla katthona, hon ville visst ha honom för sig själv. Men nu fick vi ju i alla fall se hur det skulle gå för henne att bo i ett hem utan barn. För nog hade veterinären rätt ändå, det måste ha varit barnen hon protesterade mot.

Nu vid lunch-tid knackade det en söt farbror på dörren som ville träffa Vilda. Han och hans fru ringde i helgen och visade jättestort intresse, men dom bodde tjugo mil bort så det var först idag dom kunde ta sig hit. Han var jättetrevlig och det känns verkligen rätt. Och Vilda kommer få massor av nya kompisar i sitt nya hem; en pudel, två katter samt en talande jako!

2 kommentarer:

johanna sa...

Åh så skönt för er! Vi har ju samma problem här, fast ingen vill ju ta över en 16 år gammal katt. SUCK. Och inte vill man avliva heller. fy tusan. Hon är ju frisk liksom.

svar: Vi har inte lyckats se filmen än!! Fasiken. Måste fixa. Och kanske måste fixa stooor skämskudde till andy först. Men han brukar ju alltid somna, så det kanske fixar sig ändå.
kram

Anonym sa...

Åh,sååå skönt för Er även om detta känns tungt så får Vilda det bra i nya hemmet/Kramar Om

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam