torsdag 6 november 2014

Jultidningar

Tab4_7_OneTablet

Liam har önskat sig en surfplatta ett tag nu, något som vi inte har här hemma. Jag tror inte han ens skulle nämna det om det inte vore så att de hade en på förskolan med massa pedagogiska spel. Men som alltid när barnen vill ha något så får de spara ihop till en själva eller vänta till jul eller födelsedagar. Men sen fick jag se att man kunde få en om man sålde jultidningar. Helt sjuka förtjänster i de där tidningarna alltså, SMART-tv, surfplattor och mobiler. Inte som på min tid när jag fick en uppblåsbar fåtölj, axelremsväska eller en toastmaskin. Och det var man ju jätteglad och tacksam över.

Barnen fick i år prova på att sälja från en tidning, Jultidningsförlaget. Inte knacka dörr utan bara sälja till våra närmaste. Och det gick ju hur bra som helst, de sålde för fyratusen bara sådär. Och tjoff så var de uppe högt i listan. I tisdags hämtade jag ut paketet och Liam var överlycklig över deras fina Samsung Galaxy Tab 4, bluetooth-hörlurar och två biobiljetter!

3 kommentarer:

Elin - Livat på torpet sa...

Edvin fick sälja första året i år. Och bara här bland grannarna och till släkten fick han ihop över 6000 kr.
Helt galet. Och han valde en ipad, något han önskat sig lääänge.

Men jag håller med dig. Annat var det på min tid. Då var det "värsta" man kunde samla ihop till en 14 tum tjocktv med inbyggd video (det absolut coolaste var ju att ha egen tv på rummet, det hade ju typ ingen) eller en 3-växlad cykel med bockstyre, också så där skit häftig sak, haha!

på något sätt känns det som att allt var så mycket enklare förr ...

Carolina sa...

Härligt, duktig kille och kul när de tjänar ihop till prylarna själv!
Oliver sålde första gången förra året, sålde då för ca 10.000!! Så som premier fick han ett sprillans PS4, en extra handkontroll, en iPad mini, en donutmaker, en radiostyrd bil samt kontanter - helt sjukt! Han och Isabella säljer i år också, får se vad de väljer för premier då, de säljer för flera olika förlag så givetvis blir det mindre summor på respektive katalog. :-) Kram

Junitjej sa...

Åh, vad roligt! Smart sätt att få en surfplatta på.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam