fredag 28 november 2014

Black Friday

En full-rulle-fredag hos oss med svärfarbesök, några timmar på jobbet och köksleverans. Vårt garage är nu fullproppat med köksgrejer och där får de snällt vänta tills på måndag när äntligen snickaren kommer. Då åker det gamla ut – wohoo!

Under kvällen har vi varit med barnen hos Eve. Ungarna ville sova över med Nemo och Nikki, var ju länge sen nu, så ikväll har de fredagsmys på annat håll. De var helt i extas när vi lämnade dom. Dansade, sjöng och röjde i deras stora lekrum. Simon och jag tog en sväng på Kosta Outlet för lite Black Friday-shopping innan hemgång också.

Men nu, nu ska jag ta en snabbdusch och sen marsch i säng. Imorgon stiger vi upp kl 4:00 för en julklappsletardag på Ullared. Åka dit en lördag efter löning är rena rama självmordet, men enda dagen vi lyckades pussla ihop det. Mamma och mormor ska också med. MEN, i år är det mamma som har det fulla ansvaret för mormor. Jag vägrar efterlysa henne i högtalarna igen. Sådeså.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam