måndag 17 november 2014

Kökspatrullen

IMG_9658ny

Vilken måndag vi har haft! Det är inte varje dag man får besök av Louise, Sveriges Mästerkock 2011, och Andreas från Electrolux Homes Kökspatrullen. Jag har varit hypernervös i ett dygn ungefär, men nu när det lagt sig lite känns det jättebra.

Vi har blivit filmade och intervjuade angående vårt kök som alldeles, alldeles snart ska rivas. Vi fick berätta om vad vi ogillar med vårt nuvarande och hur vårt drömkök skulle se ut. Många omtagningar, mycket fniss och vi är en väldigt spännande erfarenhet rikare.

Ja, hur går det med köket nu då? Jo, det kommer komma i slutet av denna månaden och den första december kommer äntligen snickaren. Jag kommer dokumentera renoveringen med bilder och sedan, när allt är klart, kommer Kökspatrullen tillbaka på nytt. Det är verkligen på gång nu, snart har vi vårt nya kök!

5 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Spännande! Vart kommer den filmen visas sen?

Anonym sa...

Wiiii...Så spännande ♡
/Kram

Elin - Livat på torpet sa...

Så himla spännande!! Kommer man att kunna se filmen någonstans sen?

Amanda sa...

Så roligt! Och spännande att få se ert nya kök sen!

Agnes sa...

Avsnittet kommer finnas på Electrolux Homes hemsida när det är klart! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam