lördag 8 november 2014

Firande på tu man hand

När Simon och barnen överraskade mig med födelsedagsmiddag på Korrö Restaurang deltog jag i en tävling dom hade i kassan. Jag vann en trerättersmiddag för två som inte kunde kommit lägligare då vi skulle fira våra 10 år tillsammans idag.

Älskar det där stället trots att jag bara varit där två gånger nu. Då jag inte är så stor i maten var det bara Simon som beställde in en förrätt; vildand som jag förstås provsmakade. Till huvudrätt tog Simon hjort och jag testade anka. Såå himla gott! Men efterrätten var fasen det bästa av allt, jag tog en chokladtrio (bakad mjölkchoklad med rostade hasselnötter, chokladkräm, kolasmulor, färska bär & sorbet på 100% hallon) och Simon en daimler (pannacotta på choklad och karamell toppad med grädde och daimcrunch). Vi åt halva var för att sedan byta så vi fick smaka båda och trots att jag var proppmätt var det alldeles för gott för att låta bli. Båda var supergoda, men jag måste säga att daimlern var den absolut godaste dessert jag någonsin smakat. Någonsin.

Vår dejt slutade inte där, även om två trötta småbarnsföräldrar egentligen hade behövt åka hem och sova. Men har man barnvakt får man ju passa på, så vi åkte in till stan och tog oss en bio. Dracula Untold blev det, inget romantiskt trams här inte. Loved it.

IMG_9361IMG_9353IMG_9371

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wooooooooo - Underbart ♡ ...
/Kram

Amanda sa...

Mums! Vad det ser gott ut! Och vilka superfina ljuslyktor!
Skönt att kunna få unna sig lite egen tid på tu man hand ibland. Händer ju inte för ofta. :)
Grattis till 10 år!

Mrsfunky sa...

Vad mysigt att få komma iväg och äta middag på tu man hand. Det kan man behöva ibland. Det ser riktigt gott ut!
Grattis till era 10 år! <3

Skulle också vilja se filmen Dracula, men det går så många bra filmer nu så jag får nog vänta tills den kommer ut på film.

Ha det gott!
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam