söndag 30 november 2014

Första advent

IMG_9967

I förmiddags åkte Liam med pappa till Hovmantorp för att gå på “Skogsmulle”. Ännu en söndag med lek i skogen, fika i ryggsäcken och en massa frisk luft! Under tiden var Nomi och jag hemma, båda iklädda pyjamasarna enda tills pojkarna kom hem. Jag hade liksom inte tid att klä om. Rännde runt och fixade fördelsedagpresent, packade ner köket och förberedde en massa. Stress, stress, stress.

Eftermiddagen har vi spenderat på kalas i Skruv, min morfars fru som fyllde år, och de bjöd på julbord och tårta. Vi stannade inte så länge som vi skulle vilja utan åkte hem ganska tidigt. Ja, hade vi fått på en trotsig 2-åring sina ytterkläder hade vi kunnat åka ännu tidigare. Dubbelsuck på den.

Under kvällen har Simon och jag rännt som två yra höns här hemma. Tömt hela köket och flyttat in vårt provisoriska kök i matsalsrummet där vi nu kommer få laga mat och äta den kommande veckan. Diska får vi göra i tvättstugan. Ooh, vad mitt pedantiska kontrollbehov är i gungning nu. Inget är där det ska vara. Men en vecka ska jag nog kunna stå ut!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam