onsdag 5 november 2014

Pusslande

Här hemma rullar livet på som vanligt med trots, rutiner och vardagspusslande. Ja, detta eviga pusslande. Känner mig riktigt stressad över att det redan är november. Det säger bara poff så är det väl december med. Massor som ska hinnas med framöver. Vårt kök ska snart packas ner, blåsas ut och renoveras. Mitt i allt är det plötsligt juletider och tusen andra saker ska hinnas med. Ser verkligen fram emot att äntligen få ett nytt kök men samtidigt är jag livrädd att det ska ta livet av mig, som det kontrollfreak jag är. Leva och bo i ett kaos av sågspån och annat bråte. Gud, ge mig styrka. Låt mig hålla ut tills det är över.

Men ååååh, vad jag längtar efter vårt nya kök. Hoppas innerligt att allt går enligt planerna och att det står färdigt i mitten av december, så vi kan fira jul tillsammans här hemma precis som vanligt.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer gå bra ska du se - Andas bara & tänk på hur fint det kommer bli/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam