torsdag 20 november 2014

Staples

En stor favorit från Staples.

Staples är en del av en stor koncern som är världens största leverantör av kontorsmaterial. Även i Sverige är Staples störst i branschen med postorder, webb, avtalskunder och med sina många butiker runt om i landet.

Staples säljer prisvärda kvalitetsprodukter till din arbetsplats och även till hemmet. Deras stora sortiment omfattar allt från kontorsmaterial som kopieringspapper, kuvert, emballage, kalendrar, pennor och pärmar till möbler, husgeråd, dryck, snacks, tavlor, städ- och hygienprodukter. Även flertalet teknikprylar som USB-minnen, kontorsmaskiner, datorer, bläck och toner, kameror, telefoni och massa annan elektronik. Allt till låga priser, från kända leverantörer som bland andra Canon, HP, Panasonic, Sharp och Samsung.

Jag tyckte det var himla roligt att surfa runt och hitta spännande leksaker, spel och hobbyartiklar för barnen också. Massor med roliga ritböcker och pyssel, spännande lego och duplo, busigt rollspel, leklera, pärlor och andra tillbehör. Även kalasprylar inför det stundande barnkalaset.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men...Vilket sött ♡
/Kram

Caroline, Mamma till två sa...

Det huset fick sonen förra julen, han älskar det! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam