söndag 2 november 2014

Skogsmulle

IMG_9294

Äntligen var det söndag och äntligen dags för Liam att börja på Friluftsfrämjandets Skogsmulle i Hovmantorp. Han som älskar att vara ute i skogen, perfekt fritidsaktivitet för honom att gå på.

Vi var där strax innan tio i förmiddags och efter samlingen fick föräldrarna följa med en bit på elljusspåret och sedan kringelikrok in i skogen till deras lägerplats. Eftersom det var första gången fick föräldrarna stanna kvar, de som ville, för att få lite mer information och se vad de kommer pyssla med de kommande gångerna. Liam trivdes kanonbra och hittade genast nya kompisar. De plockade kottar, byggde tipis (heter’e så?) av pinnar, klättrade på stenar och pausade med gott fika från ryggsäckarna. De där nittio minutrarna gick fort och Liam var så nöjd efteråt!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin liten Skogsmulle ♡...
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam