tisdag 11 november 2014

Prommis, lekdejt och fotboll

I söndags lånade vi med oss Bamse av Lisa. Mysigt med en stor hund i huset i några dagar. Lugn som en filbunke är han, förutom när André kom hit ikväll med barnen och Ninja. Ninja som är tio gånger mindre än honom är ganska kaxig trots sin storlek och han tyckte det var väldigt spännande med damsällskap!

Ikväll, efter lek och prat, gick vi alla upp till gympasalen då fotbollsträningen dragit igång på nytt. En timmes rusande och bollande för de små. Nomi var med påå ett hörn också såklart, tror hon sprang minst trettio längder längs med bänkarna där föräldrarna satt och håjade; Pappa jobbar! Pappa jobbar! Tjalla-la-la! Yummie yummie! Pappa jobbar! Galna unge.

IMG_9464IMG_9454IMG_9443IMG_9474IMG_9452IMG_9465

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi...Underbart ♡ ...
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam