torsdag 27 november 2014

Mormormys

IMG_9918

Mötte upp mamsen efter jobbet idag. Vi inhandlade lite fina hyacinter och sen gav vi oss ut i skogen för att plocka tallris och mossa. Råkade stanna och shoppa lite julgrejer på vägen med, oops.

Barnen blev glada när mormor var med och hämtade på dagis. Eller ja, Nomi skulle ändå inte följa med hem. Pappa var ju inte med, det är bara han som får hämta henne. Och byta blöja. Och klä på. Och knäppa säkerhetsbältet. Och skära upp maten. Pappas flicka, kan man väl säga.

Vi har haft en mysig kväll med mormor i alla fall; ätit pizza, satt ihop juliga dekorationer, fikat, pratat, lekt och så har Liam varit på Minisarna och pysslat med kompisar.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart & så vackert ♡ ....
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam