söndag 23 november 2014

Frost-tokig…

Namnlöst-2

Nomi har som sagt äntligen fått lite idoler. Innan var det Pippi hela tiden. Pippi, pippi, pippi, pippi! Men just nu är det ju filmen Frost som gäller. Hon går omkring här hemma och sjunger Vill du inte ut och leeeekaaa? Bygga snögubbar i snööööön? flera gånger per dag. Elsa och Anna är helt klart de stora favoriterna bland filmens karaktärer.

Julen står för dörren (bara knappt en vecka kvar till första advent) och det är hög tid att fundera på julklappar till barnen. (Ja, jag vet. Andra har redan köpt klart alla klappar och vi är fortfarande i tänkar-stadiet…) På Toys R Us har jag hittat massor (M-A-S-S-O-R!) av grejer med Frost till en liten tokig 2½-åring som henne. Just denna docka av Elsa har mormor redan bestämt sig för att inhandla. Men det finns ju så mycket mer, vad ska man välja? Ett bäddset till hennes säng har vi redan sagt att hon ska få i julklapp, men det blir säkerligen något mer.

Finns som sagt massor i butiken; pysselböcker och sagoböcker, pussel och spel, textilier och flera olika dockor. De har en jättesöt prinsessklänning också, samma som Elsa har. Får kanske bli en sådan också… Den skulle hon älska!

2 kommentarer:

Elin - Livat på torpet sa...

Här hemma är det Olof som gäller, så snögubbsbygge är något som det längtats efter!! :)

Anonym sa...

Hihi Söt hon é ♡ ...
Frostfilmen är riktigt bra tyckler jag /Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam