torsdag 13 november 2014

Pysselkväll

Hade planerat dagen så bra i huvudet; jobba, gå om gubben i dörren, fixa middag, få med barn och hund ut, två utvecklingssamtal på förskolan, fortsätta till Minisarna och sedan hem för att äta kvällsmat och natta ungar. Men nej, så blev det inte. Simon hade glömt mata Bamsestackarn innan han åkte till jobbet så efter utvecklingssamtalen fick vi snällt rulla hem igen. Vi var redan sena så det fanns ingen tid över att ta oss till andra sidan byn och gå på Minisarna som Liam längtat så efter. Men det var rätt skönt ändå att slippa ränna i regn och kyla. Faktiskt.

Istället fick vi ha lite “Minisarna” hemma med pyssel och färg. Liam körde på jultema, såklart. Först en tomte med en stor regnbågesäck i handen och sen en stor och jättefin julgran. Nomi tutade och körde på med alla färger hon kom över och målade både bord och papper.

IMG_9517IMG_9572IMG_9496IMG_9545IMG_9541IMG_9551

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi Vilka små konstnärer så söta & vilka vackra målningar ♡ ...
/Kram från "tant" Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam