söndag 16 november 2014

Firmafest

I gårkväll åkte jag, sambon, David och Tove till årets Xylemfest med julbord på Simons jobb. Sist var vi inte med och då var Joe Labero där och jag har surat sedan dess. Så i år gick vi, men fråga mig inte vad det var för underhållning. Jag minns inte. Blev lite väl mycket av den där julsnapsen, kan man säga. Jag dricker typ två gånger per år och då råkar det oftast gå lite överstyr. På tal om att gå, det kunde jag inte i natt. Knappt stå heller. Herrejävlar vilken ångest och huvudvärk jag har haft idag. Men kul var det!

Barnen sov över hos sin morfar för första gången. Det gick hur bra som helst och barnen har haft jättekul. Ätit pannkakor, haft lördagsmys och åkt traktor. Och när vi kom för att hämta hem dom i eftermiddags hade pappa lagat god middag till oss!

Ikväll är det soffläge som gäller. Har massor som skulle behöva förberedas inför imorgon men jag åååkaaa inte.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam