torsdag 3 juli 2014

Nu tar vi helg

IMG_4634

Klockan 16 åkte jag hemåt och tog helg. En hel helg! Men att krypa ner i soffan efter middagen och titta på Hitta Nemo med barnen var ingen bra idé, höll på att somna både en och två gånger.

För att hålla mig vaken fick det bli lite bakning, väldigt strössliga kärleksmums. Och en del svordomar. Liam pratar hela tiden, alltså hela tiden. Han pratar/sjunger/tjoar hål i huvudet på en dygnet runt. Och att försöka läsa receptet och vispa ihop ingredienser samtidigt som han återberättar hela filmen vi såg kan man bli en aning irriterad. Men vi överlevde och kärleksmumsen fick klart godkänt!

Imorgon ska det städas här hemma och barnens väskor ska packas. De ska sova över hos gammelmormor och Arne från fredag till söndag. Som dom räknat ner dessa dagar och sett fram emot detta. Hoppas bara dom får fint väder (börjar bli jävligt trött på regn och åska nu…) så de kan vara ute och kanske åka och bada. Simon och jag har planerat in en lugn helg med ett liiiiitet besök på Gekås i Ullared på lördag. Som JAG räknat ner dessa dagar och sett fram emot detta!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så gottit - strössliga kärleksmums & så fina :)
Ooo..Ha det riktigt mysigt i helgen & go shopping på Gekås/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam