söndag 13 juli 2014

Regnig söndag = Bus på lekland

Vi hade egentligen tänkt åka till Barnens Gård med Chrille, Karro, Hampus och Matilda idag. Men på grund av regnoväder var det stängt och vi får flytta fram vårt besök till torsdag, min enda lediga dag i veckan.

Istället möttes vi upp på Leo’s Lekland i Kalmar, där alla andra av länets barnfamiljer också var. Skjut mig, vad folk. Gick inte ens att få ett bord när det var dags för lunch så istället fick vi knata över till Giraffen Köpcentrum. Där var det också folk och vi fick vänta i närmare trekvart på att få in maten. Jäkla bra service på det stället. Not. Men sen, när vi äntligen fått i oss lite mat, fick barnen leka av sig några timmar till på leklandet innan vi fortsatte till IKEA och Rusta.

Ikväll sitter jag ensam i soffan med laptop och tv. Simon sitter på Glasbaren och tittar på finalen i den där skitfotbollen. Ska bli såååå förbannat skönt att slippa det där nu. Faktiskt. Nu blir det lite Erin Brockovich på 3:an innan sängen kallar och en fullspäckad jobbvecka tar vid.

IMG_5164IMG_5137IMG_5121IMG_5218IMG_5232IMG_5186

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så skojsigt & vilka fina foto ...
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam