onsdag 23 juli 2014

Städastädastäda…

IMG_5703

Ett paket till barnen med fynd som kom från Babyshop igår.
Favoritmärken till halva priset är inte dumt!

Jag har städat som en idiot sen jag kom hem från jobbet klockan 15:00. Plockat, detta jäkla plockande. Och diskat, tvättat, renbäddat, tryckt in grejer i bilen som ska till miljöstationen, dammat, dammsugit, skurat och vattnat blommor. Var inte färdig förrän framåt halv nio, sen blev det en dusch och nu är det soffläge som gäller fram till läggdags.

Har givetvis ringt och pratat lite med barnen idag också. Liam pratade en kort stund, Nomi körde med sitt trotsiga “näe, näe, näe” när gammelmormor undrade om hon ville säga hej till mamma. Mormor berättade i alla fall att de varit vid badsjön idag där ungarna badade och fikade. Och så hade de visst träffat gammelmorfar Harry samt åkt traktor hos morfar Gunnar. Tror de sover rätt gott även i natt!

Imorgon jobbar jag bara till 13:30, sen ska jag hämta hem mina godingar från Broakulla. Under kvällen blir det pyjamasparty här hemma då Nemo och Nikki ska sova över – mys!

4 kommentarer:

Skorpan och Loppan sa...

Åh, det där eviga plockandet... Man blir liksom aldrig färdig...

Anonym sa...

Åh,sååå mycket snyggt/Kram & ha en härlig dag!

Miss M sa...

Plockande & 3 års trots hör till vardagen hör hemma också ;(

Fina fynd. Har också shoppat en massa Molo & NS till halva priset. Älskar det :)

Sara - Ensamstående mamma sa...

Plock, plock, plock.. Det spelar ingen roll hur mycket man än plockar, det tar aldrig slut haha.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam