tisdag 22 juli 2014

Tre dagar hos gammelpäronen

Nomi har mått jättebra idag, som om ingenting har hänt. Och vi fick sova gott i natt trots den hemska gårdagen. Så idag gjorde vi ett nytt försök med att packa barnens väskor för tre dagars äventyr hos gammelmormor och Arne. Men innan vi gav oss av besökte vi en liten Nemo som idag fyllde 6 år, han fick massa presenter och barnen fick leka av sig tillsammans.

Hos gammelmormor fick även barnen presenter, av Arne, han hade köpt en jättefin klänning till Nomi och flygplan, pennor och block till Liam. Sen hade de även köpt en vattenkana till dom att leka med i trädgården dessa varma dagarna. Imorgon skulle de visst på utflykt också, åka ner till badsjön i Skruv med fika för att bada. Och hälsa på morfar Gunnar om han är hemma.

Själv har jag jobbat kväll med ett härligt gäng och visst kändes det lite märkligt att komma hem till ett mörkt hus utan barn och utan gubbe. Men strax kommer även han hem, gubben, efter sitt kvällspass i fabriken. Imorgon jobbar jag däremot dag och då ska jag efteråt passa på att städa, renbädda, tvätta, köra skräp och allt annat nödvändigt som jag inte hinner annars.

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från gårdagskvällen. Sara och jag satt i varsin solstol på soldäck och pratade om allt mellan himmel och jord, var så himla skönt att bara prata av sig och stötta varandra. Samtidigt satt barnen på verandan och byggde och lekte med lego. Jättemysig kväll hade vi.

IMG_5640IMG_5623IMG_5625IMG_5669

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt & va skönt att lilla söta Nomi mått bra idag/Natti Natti Kram från mig!

Skorpan och Loppan sa...

Låter som att barnen kommer att få jättemysiga dagar :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam