fredag 4 juli 2014

Vår fredag

Fick en lång sovmorgon idag och vaknade av dammsugaren. Vilket ljuvligt ljud, ljudet av att sambon städar. Efter städning, dusch och packning provade vi på amerikanska våfflor i nyöppnade Kosta Våffelbageri. Mums tyckte barnen!

Eftermiddagen har vi sedan spenderat hos gammelmormor i Broakulla. Barnen har lekt ute och plockat jordgubbar i trädgårdslandet och så bjöd hon på jättegod middag när Arne kom hem från jobbet. Inte mycket som slår hennes pannbiffar, måste jag säga.

Barnen var så glada åt att få stanna och vinkade glatt av oss när vi skulle ge oss hemåt. Tre dagar med gammelmormor och Arne, vilken lycka! Men så tyst det är hemma nu, som alltid när barnen är på äventyr. Soffläge pågår och snart ska lite mackor bres och förberedelser fixas inför morgondagens Ullared-besök. Upp i ottan blir det. Och jag hoppas innerligt på kanonfint väder imorgon, så folk hellre solar än shoppar!

IMG_4655IMG_4666IMG_4662

1 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så roligt att åka till Ullared! Jag har sett att dom fått in så mycket fint bland barnkläderna ( speciellt klänningar och så) :) Ha det så roligt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam