lördag 5 juli 2014

En dag i Ullared

Vilken dag vi har haft. Strax efter fem i morse begav vi oss till Ullared. Hade med oss goda smörgåsar med mormors pannbiffar på till frukost, gottgottigottgott. Vi kom fram vid halv åtta-snåret och då hade varuhuset varit öppet en halvtimme. Ingen kö och knappt något folk, sicken tur.

Fyra timmar spenderade vi innan vi var klara på Gekås. Jag handlade kläder som en galning, massa fina plagg och underkläder. Tidigare år har jag knappt brytt mig om att titta på kläder, vare sig i stan eller på Gekås. Men nu när man tappat nästan 50 kg (bara 2 kg kvar till ännu ett mål…) och jag plötsligt kan ha kläder i mindre storlekar och som sitter bra, då är det så mycket roligare. Har handlat på mig en helt ny garderob idag, grymt härligt.

Vi brukar åka dit en gång per år och då blir det på hösten för att handla julklappar och grejer till barnen. Så visst var det lite konstigt att bara behöva tänka på sig själv denna gång. Kläder och saker som jag ville ha. Men lite köpte vi såklart till dom, några sommarleksaker, byxor och underkläder. Och ritpapper och glitter som verkligen går åt här hemma, Liam pysslar ju jämt.

Att gå igenom heminredningsavdelning är ju totalt livsfarligt. Vet inte hur mycket jag plockade på mig. Ljuslyktor, matta, golvlampa, tavelramar, blockljus, trälåda och en massa mer. Och sen det vanliga som alltid får följa med hem; aluminiumfolie, batterier, städ- och hygienartiklar osv. Sånt där bra-att-ha. Och en ny fön då min gamla pajat. Och en hemtelefon. Och ja, lite till.

IMG_4697IMG_4676IMG_4689

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att det är roligare att handla kläder nu. Duktig du är som smart nått nästa mål!

mammatea.se

Anonym sa...

Mysigt...mysigt & så fint du shoppat - Ljuslyktan är riktigt vacker helt min stil :)

/Kram & ha en härlig Söndag!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam