onsdag 16 juli 2014

Familjeregler på Hummels väg 7

IMG_5336

Vad kul det var att komma hem från jobbet strax efter 14 och hitta två paket i lådan. Det ena från Paxlux där jag beställt väggord till våra tre dörrar i hallen; Tvättstuga, Gästtoa och Badrum. Och det andra paketet var från FujiDirekt där jag beställt ett grafiskt tryck som jag gjort själv i photoshop. Det blev min egna och personliga version av “Familjeregler” att hänga på väggen i hallen. Har sett många olika man kan beställa på nätet, men jag tycker ju det är så roligt att pilla i bildhanteringsprogram. Så istället satte jag ihop en egen med regler i olika typsnitt i en design som jag verkligen blev nöjd med. Och den passade perfekt i ramen som inhandlades i helgen!

Eftermiddagen har vi spenderat ute. Barnen har cyklat och lekt, vi har ätit pastasallad med kyckling på verandan, städat och tvättat bilen. Imorgon har jag min enda lediga dag denna veckan och då ska vi överraska barnen med en rolig utflykt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint! Jag är sugen på att göra något liknande själv.

mammatea.se

Anonym sa...

Wow...Så fin tavla du gjort & så mysigt med att överaska barnen med rolig utflykt - Ha det riktigt mysigt!
/Kram på Er!

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Såna där tavlor är så fina :)

Anna - mamma till två prinsessor och en prins sa...

Snyggt! Du är så kreativ och duktig!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Vilken underbar tavla!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam