onsdag 9 juli 2014

Invigning och annat

IMG_4897

Mestadelen av gårdagen spenderade barnen hos Eve, Nemo och Nikki. De var förbi vid elva-tiden och nallade dom för en dag med utelek, spring i vattenspridaren och åktur med Pysen runt byn. Sambon passade då på att ta en mc-tur och jag jobbade 7-14. Blev ganska paff när jag skulle bege mig hemåt, plockade upp mobilen för att ringa Eve och i samma sekund kommer Pysen och tuffar förbi. Bak i vagnen sitter hon med en hel skock ungar och alla vinkar glatt. Så man kan väl säga att barnen var väldigt trötta i gårkväll efter en rolig dag!

Idag har vi varit ganska dumma och trotsat den exotiska värmen för en tur in till Växjö med bil och släp. Hett, hett, hett… Simon skulle köpa virke till ett nytt projekt och så skulle vi inhandla en ny pool. En utan hål i. Fick passa på idag då jag ändå var ledig. Även om jag hellre hade spenderat dagen i en solstol utan att lyfta ett finger. Men det fick jag ju nästan ändå när vi kom hem, i alla fall för ett par timmar i kvällssolen under tiden barnen invigde nya poolen och hoppade studsmatta!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Härlig varm dag hihi & så mysigt med ny fin pool :)
Idag blir det återigen sand mellan tårna /Kram på Er go´a!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam