tisdag 29 juli 2014

Farmor och Fladderlisa

IMG_6016

Det blev en lång dag för barnen på förskolan igår, från halv sju på morgonen till halv fem på eftermiddagen. När Simon jobbar förmiddagsskiftet brukar de annars hämtas vid tre-tiden, men igår skulle han hämta bilen på lagning och jag jobbade till fyra. Trötta barn som somnade tidigt!

Idag var det inte lika länge, jag slutade redan vid tolv och plockade upp dom en halvtimme efter. Men lika trötta ändå och med dåligt väder ute fick de krypa ner i soffan, titta på film och vila. Under tiden förberedde jag middagen tills Simon skulle komma hem från jobbet och barnens farmor, faster och Bamse skulle komma förbi. Vi bjöd damerna på inbakad fläskfilé med vitlök och örter, potatis, champinjonsås och en stor sallad. Det gick hem, kan man väl säga. Sen blev det en massa lek och prat, barnen fick upp Fladderlisa (faster + fadder + lisa = Fladderlisa) i studsmattan och de körde slut på henne fullständigt.

Imorgon är jag ledig, inget jobb förrän på torsdag eftermiddag. Vad vi ska hitta på vet jag inte, beror lite på vädret men det skulle ju bli både åska och regn. En innedag med pyssel och spel gissar jag, men vi får se!

2 kommentarer:

Skorpan och Loppan sa...

Pyssel och spel är ju ganska mysigt det med. Här har det lovats regn idag för första gången på flera månader. Hoppas det blir så, det skulle verkligen behövas.

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Det låter som en mysig dag med pyssel och spel :)

Du har väl sett att jag börjat blogga hos Loppi förresten? :)
KRAM

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam