lördag 12 juli 2014

Lördagen hos oss

IMG_5090

Idag har vi haft en hemmadag med pyssel och lek ute. Barnen har badat, hoppat i studsmattan och hjälpt pappa att snickra. En massa besök har vi också haft. Först kom barnens mormor som varit på Öland och inte träffat oss på en vecka. Stannade i flera timmar på prat, fika och barnbarnsmys. När vi senare skulle äta hemmagjord pizza överraskade farmor med att komma och hälsa på och senare avlöstes hon av Maria och lille Kian.

Just nu är det soffläge som gäller. Och vi har även fått ännu en besökare. Lilla Ninja, en dvärgpinscher-valp, som behövde lite hundvakt ikväll. Tror inte att matte får tillbaka henne, hon får stanna och bo här hos oss. Såå sööööt!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam