måndag 7 juli 2014

Måndag med massa utelek

IMG_4896

Hela dagen har vi spenderat utomhus. Simon och jag gav oss på Projekt Konstgräsmatta till inglasade verandan. Svordomar, svett och ännu mer svordomar. Men, till sist kom den på plats och det blev jäkligt bra. Dock fick vi lämna ca 20 cm på sidorna och vika in dom eftersom mattan kommer krympa 3-4% framöver. Men det blev ju bra ändå och inget man tänker på.

Vi plockade fram vattenrutschbanan som Nomi fick i födelsedagspresent. Ungarna åkte och blaskade som sjutton en bra stund, men sen drog vi fram poolen så de skulle få svalka av sig ordentligt. Har varit så sjukt varmt och kvavt idag. Då är det rätt skönt att plaska i poolen under parasollet. Dock måste det ha varit ett hål någonstans, för efter att vi ätit middag på Don Camillo och jag kört till jobbet så kom gubbe och barn hem och upptäckte att luften gått ur. Skit med. Så en ny får inhandlas i dagarna. Ett måste i denna tropiska värme.

Kom hem från jobbet för en timme sedan ungefär. Nu blir det en dusch innan läggdags, imorgon ringer klockan vid sex och en ny jobbardag tar vid.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt med pool & bad i denna hetta...
/Badkram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam