söndag 27 juli 2014

Söndag hos oss

Två dagars ledigt har varit riktigt gott, men idag var jag tillbaka igen på delad tur. Men emellan 13:30-17 var jag hemma hos mina små under tiden Simon körde bilen på lagning i stan. Barnen och jag åt middag ihop och så blev det legobygge och sitta ute på verandan för att rita. De gillade det nya bordet jag gjorde iordning av det gamla soffbordet. Perfekt att ha där ute som rit- och lekbord eller som barnbord vid kalas.

Imorgon är sommarlovet slut och barnen börjar på förskolan igen. Dagisväskorna står packade och kläder ligger framlagda, allt förberett inför en tidig morgon och en lång dag med alla kompisar och fröknar.

IMG_5980IMG_5991IMG_6003IMG_5989IMG_6011IMG_6008

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härlig & så mysig Söndag - Finfina foton på sötingarna/Kram från "tant" Annmi

Junitjej sa...

Vilken mysig plats att rita på.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam