torsdag 24 juli 2014

Pyjamasparty

Efter jobbet idag hämtade jag hem mina små som haft jätteroliga dagar hos gammelmormor och Arne. Vi mötte sedan upp Eve, André, Nemo och Nikki på Don Camillo för att äta middag ihop. Massa mat och prat blev det, och lite boule för barnen.

Hemma igen blev det utelek innan Eve och André begav sig hemåt. Nemo och Nikki stannade däremot kvar för lite pyjamasparty. Popcorn, saft och Aristocats innan klockan blev läggdags. Jag pressade in vår stora luftmadrass i Nomis rum, så de tre stora ligger på den och den lilla i sin säng. Stooora gäspningar under sagan och jag fick hela fyra kramar och fyra “jag älskar dig” när vi sa godnatt. En hel del viskningar och fnitter har hörts från rummet men nu är det himla tyst, tror alla fyra äntligen har somnat!

IMG_5732IMG_5744IMG_5742IMG_5737

2 kommentarer:

Skorpan och Loppan sa...

Så mysigt med pyjamasparty :)

Anonym sa...

Hihi Så mysigt med Pyjamasparty :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam