söndag 8 september 2013

Vilodag

Idag har vi tagit en paus från allt vad hus, slipdamm och målarpenslar heter. Klockan nio åkte jag till mina busfrön i Broakulla som haft en toppenhelg hos gammelpäronen. Vi gick på auktion i över tre timmar. Liam roade sig ganska bra och Nomi sov mest i vagnen eller sprang runt och hälsade på allt folk.

Ikväll har vi bara varit. Ätit middag, gubbens goda Flygande Jakob, och barnen fick ett långt bad innan Nomi nattades. Liam fick stanna uppe en stund till och se en film innan läggdags.

Imorgon blir det inte heller så mycket fix i huset. Barnen ska vara med mormor under tiden jag, gubben och brorsan åker in till Nybro för att beställa tapeter och sen till stan för att handla på IKEA och hitta golv på nåt byggvaruhus. Sen hinner vi nog inte så mycket mer.

Usch, lämnar bort barnen mycket nu känns det som. Men ju snabbare vi blir klara desto fortare kan vi flytta in!

IMG_0761IMG_0762

1 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Skönt sen när all renovering är klart :) Ska ni göra några större renoveringar eller är det "bara" tapeter och så?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam