torsdag 12 september 2013

Aldrig hemma

IMG_0811

Liten fis som precis kommit hem från Lessebo…

Känns inte som jag har någonting annat att skriva om nu förutom renoveringen, just för att jag knappt är hemma längre. Simon är med barnen och då är jag och brorsan i huset och målar. Långa dagar och sena kvällar, men nu börjar vi i alla fall se en ände på det.

Förmiddagarna är Liam på förskolan och Nomi är vaken ett par timmar innan hon vill sova middag så det blir inte så mycket bus och gos med dom. Men i förmiddags, efter att ha lämnat Liam, åkte vi till Lessebo för att handla mer färg. Då åt vi frukost ihop på konditoriet, räksmörgås är nomnom tycker Nomi!

Men snart, snaaart är huset färdigt och vi kan flytta in. Imorgon ska barnen vara med mormor hela eftermiddagen så att jag, brorsan och gubben kan hjälpas åt med resten så det är färdigt för att tapetsera fondväggar och lägga golv i helgen. Det allra sista innan vi äntligen kommer igång med hela flytten.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att Nomi tycker Räksmörgås är nomnom det tycker jag mé :)
Härligt att det snart äör inflyttning i huset/Kram Annmi

Elin - Livat på torpet sa...

Så spännande!! Jag älskar ju att läsa om era renoveringar :)

Anonym sa...

Spännande! Ska bli så kul att se det sen när det är färdigt ;)

Http://nastanperfekt.blogg.se

Sara - Ensamstående mamma sa...

Oj så söt kappa hon har, gudomlig :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam