onsdag 18 september 2013

En hemmadag med barnen

IMG_0925

Barnen i Liams blivande rum!

Vi tog sovmorgon till klockan kvart över nio idag och åt frukost i godan ro. Efter ett par timmar åkte jag och barnen till huset för att möta upp en besiktningsgubbe som skulle kolla runt lite. Det är fortfarande inte så barnvänligt där borta så när han kollade runt hade jag fullt sjå att hålla koll på barnen så att inga nyfikna fingrar hamnade i eluttag och annat läskigt. Men med lite saft och bullar lyckades jag hålla dom sysselsatta.

Här hemma sover Nomi middag och Liam och jag tittar på Epic, nya favoritfilmen. Simon är iväg för att hämta resten av golvet i Kalmar. Så imorgon ska barnen vara med mormor så att vi kan göra det allra, allra sista. I helgen är det inflyttning som gäller!

4 kommentarer:

Vanilla sa...

Har inte kikat in på länge, men vad spännande att ni snart flyttar in! :-)

Anonym sa...

Såå fint i Liams rum :)
/Kram

Emelie sa...

Vad roligt med inflytt snart!! Och wow vilken tapet, nu blir man ju sugen själv på att fixa om Maltes rum ;) ser ut att bli jättefint och jag väntar med spänning på att se bilder på ert hus när ni flyttat in och kommit i ordning!! :)

Anonym sa...

Fint liams rum blir!


www.mammatea.se

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam