tisdag 3 september 2013

Skrik, skrik, skrik…

Igår fick Nomi lite försenade 1-årspresenter av sin morbror; två tunikor, ett par byxor och en höstmössa. I morse när vi gick till förskolan tänkte jag ta en mobilbild på henne i den fina mössan men det är inte lätt med en kameratokig Liam; “Ja me, ja me, ja me! Ta hott hå hoss, mamma!”

I eftermiddag har vi fått en massa gjort. Efter middag och disk åkte sambon till Lessebo för att klippa sig och därefter till huset för att fixa och dona med lister och sånt. Under tiden hade jag fullt upp med en arg Nomi som skrek konstant i timmar och hängde i byxorna på mig. Ingenting som dög förutom när jag lockade med kex och Liam tog med henne in på rummet för att leka med lego. Då hann jag få en hel massa gjort, skruvade ner allt som gick att skruva ner, dammade av och packade ner i flyttlådor. Fullt ös medvetslös. (Inte för att något jag gör någonsin uppmärksammas dock, skulle kunna måla köksluckorna i spygrönt utan att få varken bu eller bä. Tröttsamt.)

Barnen sover och det enda som hörs nu är Idol på tv:n. Fan, så härligt. Tyst och lugnt, inget skrik. Aaahhh.

20130903_08515720130903_08520920130903_085217

6 kommentarer:

mammaTEA sa...

Vilka fina mösser de har!

MansonDust - en mammablogg om barnmode sa...

Åh, var är mössan ifrån? Har iofs för många men ändå.. ;D

Skrik.. härligt. Oxy är helt galen. En liten terrorist i vårt hem. ;) Utan att överdriva så skriker han hela tiden. Antingen så skriker han MAMMA oavbrutet, att man svarar spelar ingen roll, han fortsätter olika högt. Sen kommer dom plötsliga höga, ljusa skriken. IIIIII AAAAAAA hela tiden. Jämt. Alltså.. HELA TIDEN! Ute, inne.. & då räknar jag inte gångerna han är arg & skriker pga det. ;) Igår trodde jag att jag hade feber men nej, det var pga allt skrik, jag var helt slut på kvällen. :/

Anonym sa...

Kan riktigt höra hihi “Ja me, ja me, ja me! Ta hott hå hoss, mamma!” Så söt!
Riktigt fina mössor & de är för söta Liam & Nomi/Kram från "tant" Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Jättesöta mössor :)

Anonym sa...

Vilka underbara mössor, men bor ni i Norrland? Mina barn går klädda i t-shorts och shorts... Vi går hemifrån strax före sju på morgonen och då räcker det med en munktröja över. Vad olika det kan va. Bor i Sthlm.

Agnes sa...

Svar till Anonym:
Vi bor i Småland. Det har varit lite småkyligt och blåsigt om morgnarna, men idag sken solen och Liam hade t-shirt.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam