söndag 8 september 2013

12-timmarspass

02

Saknar våra fisar ♥

Sovmorgon idag. Lång, underbar sovmorgon till halv elva. Efter frukost åkte vi direkt till huset och strax efter kom mamma, redo att sätta igång. Svärmor och svärfar kom också för att hjälpa till och satan i gatan vad man hinner mycket när man är några stycken. Vi fick även fikapauser och så kom Tommy, Therese och Nicke med barnen och hälsade på en timme.

Det var egentligen meningen att barnen skulle komma hem vid sex men min mormor och Arne var så snälla och lät barnen sova över en natt till. Och tur var väl det för vi har hunnit massor ikväll, även om det bara var jag och gubben.

Vardagsrummet och stora hallen är äntligen färdigslipat, det tog “bara” tre dagar att slipa ner den skitdumma tapeten. Där ska nu tak, väggar och lister målas. Likaså i lilla hallen. De tre sovrummen har målats tre gånger, matsalsrummet två gånger och köket två gånger. Så nu ska lister, fönster och dörrar målas, sen ska golv och fondtapet fixas i sovrummen.

I vår planering hade vi tänkt oss att börja måla under kommande vecka. Men nu är vi väldigt före i planeringen och målningen är ju nästan klar. Fan, så jävla skönt.

Nu ska jag sitta i soffan och bara vara efter ett tolvtimmarspass i huset, sen är det dags att sova!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va skönt att ni är före i planeringen :)
Förstår saknaden efter de goa små "fisarna"
/Kramar Annmi

mammaTEA sa...

Underbart när planerna går bra och ni ligger före! Tänk att ni snart får flytta in.

Elin - Livat på torpet sa...

Så spännande att få se hur fint ni få det sen :)
kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam