måndag 2 september 2013

Husägare

IMG_0727

Nu är huset vårt! Vi fick idag nycklarna under bankmötet och allt är färdigt och påskrivet. Så nu är vi husägare, känns helt galet. Och lite stressigt med. Vi har en månad på oss att smårenovera och sedan flytta in i VÅRT hus! Attans spännande!

Barnen var hos morbror Adde under tiden och efteråt åt vi middag på Estelle & Viktoria. Skulle egentligen firat lite och ätit finmiddag på Flustret men dom stängde ju jättetidigt på vardagarna. Får fira en annan dag istället, helt enkelt.

Givetvis kunde vi ju inte åka hem till lägenheten innan vi kikat på huset ikväll, så det gjorde vi innan nattning av barn!

11 kommentarer:

mammaTEA sa...

Grattis!

joi sa...

WOHO!!!
GRATTIS!!

Martina sa...

Grattis! Vilken fantastisk känsla! :-)

MansonDust - en mammablogg om barnmode sa...

Grattis! Det är en lite underlig känsla det där.. när det sjunker in att man ÄGER ett eget hus. Vuxet, läskigt & roligt! :)

/husägare sen snart 8 år.

Jeanette sa...

Grattis...vad roligt:)

Anonym sa...

Wiiihihi **GRATTIS** till Er Husägare va kul :)
/Kramar Annmi

Livet på Citronodlingen sa...

Grattis!

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så skönt för er! :)

Susanna i Oslo - mamma till Melwin sa...

Grattis, vad härligt med att bli husägare! Ser jättefin och mysig ut :-) Drömmer också om att bli husägare men det är så sinnesjuka priser på hus här i Oslo så det kommer väl aldrig ske ;/

Ha en fin kväll!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Åh så underbart, stort grattis! Förstår att det är spännande och att ni längtar till flytten :)

Fröken M sa...

Sååå underbart !! Jag längtar som en tok till den dag vi står där med nycklarna till ett hus i handen, men än så länge känns det ganska långt borta !
Ha en trevlig helg :)
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam