lördag 28 september 2013

Vår lördag

Idag har vi hunnit med massor, grymt skönt. Varit med släpet, som var fyllt till bredden med skräp, på miljöstationen i Emmaboda, hämtade lite möbler hos gammelpäronen i Broakulla innan vi åkte hem för att fika med Tobias och mamma som båda kom på besök.

Under eftermiddagen har gardinstänger, gardiner och lampor kommit upp. Jag har även spraymålat passepartouter till fotoramar, de jäklarna hade gulnat massor och det är ju inte så snyggt när man har vita ramar. Efter två sprayningar var de som nya igen och lite tavlor kunde sättas upp. Vår lilla gästtoa har också fått sig en makeover. Nymålade vita väggar och ett fesgrönt och slitet badrumsgolv är ju inte för snyggt ihop. Så golvet har under kvällen målats svart två gånger. Stor skillnad! Kommer absolut lägga ut före- och efterbilder längre fram. Så kul att jämföra!

Ikväll har vi ätit en jättegod middag, rödspätta och potäter med tillbehör, och nu är det bara soffhäng som gäller. Kanske en liten film med? Vi får se, än är inte kvällen slut!

IMG_1259IMG_1262IMG_1261IMG_1269

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra tips att fixa till gamla ramar! Här har de också gulnat.

www.mammatea.se

Anonym sa...

Låter som en bra Lördag & mysigt <3
Ha nu en skön Söndag/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam