torsdag 19 september 2013

Maginfluensa?

Igår var Nomi jättearg nästan hela dagen, ingenting som dög. Dålig i magen var hon också och lämnade fyra härliga bajsblöjor till oss. Men det var ju kanske inte så konstigt, för vid halv sex i morse vaknade hon och kräktes ner hela sig själv och hela sängen. Underbart. Hade “tur” dock för strax efter kom Simon hem från jobbet och kunde hjälpa mig renbädda, bada henne och natta om henne.

Vi tog det säkra före det osäkra och lät Liam vara hemma från förskolan idag. Ifall det är maginfluensa. Så vi har haft en lugn förmiddag med långfrukost, lego- och tågbanebygge.

IMG_0979IMG_1012IMG_0991IMG_0983

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nae..Lillan då - Hoppas det inte blir mer/Kryis Kramar från "tant" Annmi

Pst...
Riktigt härliga foto!

Livet på Citronodlingen sa...

Åh stackarn! Hoppas det var något tillfälligt bara.

Alfva - TÄVLA om Lundby Småland i bloggen sa...

Men fy, stackars lilla! Håller tusen tummar och tår för att det INTE är magsjuka som sprider sig till hela familjen utan att hon bara fått i sig något olämpligt ( det är ju faktiskt inte helt otroligt)...

Anonym sa...

Hoppas inte! Krya på er.


www.mammatea.se

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Usch, hoppas hon mår bättre nu!

Anonym sa...

Vad förståndig du är som låter storebror vara hemma ifall att. Önskar att fler föräldrar tänkte så! //"dagisfröken"

Sara - Ensamstående mamma sa...

Men nej, stackaren :/ Och jag måste bara säga att du gjorde mycket bra i att ha Liam hemma ifall det skulle varit magsjuka, tyvärr så är det alldeles för få föräldrar som gör så när syskon har magsjuka, vilket leder till att magsjuka oftast går runt och runt och runt.. :/

Hoppas Nomi är piggare nu :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam