fredag 6 september 2013

Måla, måla…

Min morgon startade med äggmackefrukost tillsammans med mina barn och min bror som sovit över. Mamma kom förbi också och efter lite lek med barnen åkte dom till huset för att fixa och dona. När Simon vaknat åkte vi med barnen till gammelpäronen i Broakulla där de sover över i natt. Första gången för Nomi och jag hoppas det gått bra. Stackarna överöstes med instruktioner om vällingblandning, sovtider och påsättning av PEVA-skenan. Men de har inte ringt så de har nog haft det bra med barnbarnsbarnen ikväll.

imagesVi har spenderat resten av dagen och kvällen i huset där det slipats för fullt och målningen även påbörjats. Känns riktigt bra och ännu bättre att vi faktiskt ligger före i planeringen. Är helt klart tack vare alla hjälp vi fått från nära och kära!

Klockan tio la vi ner penslarna och åkte hemåt för lite fredagsmys i alla fall. Men snart är det dags att sova och imorgon väntar en häääärlig sovmorgon. Barnen kommer inte hem förrän på kvällen så vi ska nog hinna fixa lite innan dess. Skulle få besök också av Tommy och Therese och även svärmor skulle komma förbi!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam